Första skarpa versionen av IE7

Nu verkar det närma sig det datum då Internet Explorer 7 kommer att släppas på marknaden. Idag meddelades det att IE7 Release Candidate 1 finns tillgänglig för nedladdning. Den officiella IEBloggen är het och det postas uppdateringar i stort sätt varje dag. Microsoft verkar ha lyssnat på webbutvecklarnas anmärkningar på brister och fixat en hel del buggar som har med CSS-rendereringen att göra. Bland annat 16 av de buggar som har rapporterats för IE6 på PositionisEverything.net.

I denna versionen har funktionalitet som avinstallerar föregående betaversioner automatiskt, lagts till. Det går dock fortfarande inte att köra IE6 parallellt med nya IE7. Som en eventuell lösning på detta verkar Microsoft ge bort Microsoft Virtual PC gratis. Tanken är att man ska installera IE6 i den virtuella datorn för att kunna testa hur webbsidor ser ut. Det kan ju vara en lösning på det problem jag skrivit om tidigare, men ska det inte kunna gå på något enklare sätt? Ett flexa-till-IE6-mode i själva läsaren eller andra lösningar efterlyses!

Det känns det som att IE7 bli ett stormsteg mot bättre stöd för CSS2-standarden på internet. Nu kommer det bli bra mycket enklare att skapa design som håller i alla moderna webbläsare.

Comments

great article. http://www.onlinepromotionuae.ae

Keep posting like those amazing posts, this is really awesome. Contact Toshiba help number UK 0800-098-8371 and get instant solution for all tech issues.

It looks like you spend a lot of effort and time on your blog. I have bookmarked it and I am looking forward to reading new articles. Keep up the good work. Adobe Customer Care Number UK

Please fill out all the fields.

*
*