Spammare tjuvar på mitt innehåll

http://www.codeodyssey.se/upload/resource/blog/CodeOdyssey-spampirates.png

Jag söker ibland efter innehåll från min egen webbplats på Google för att se om någon använder material från min webbplats. Nyligen tycker jag mig ha sett en ganska kraftig ökning av sidor som snor innehåll och publicerar det på spam-sajter. Just nu finns det bland annat några sökresultat med Poker-relaterade rubriker i Googles cache-sidor som har snyltat på mitt innehåll. Själva sidorna finns dock inte längre kvar. En sida med titeln "Feed FeedBurner On Google" finns dock i skrivandes stund fortfarande uppe på nätet och använder sig av lite innehåll från min webbplats. När jag först hittade länken blev jag nästan lite glad eftersom, sidans titel antyder på att den använder RSS-flöden, vilket dock visade sig vara felaktigt. Den har helt enkelt återanvänt SERPs från Google eller på annat sätt skannat min webbplats. Jag väntar nämligen på att någon ska använda mitt RSS-flöde i spammningssyfte, så att jag får ett skäl att gå till motattack. Den metod som jag då tänker prova är att förgifta RSS-flödet ungefär som ha.ckers.org gjorde.

Comments

You can right click off on your websites.

http://www.janbaskdigitaldesign.com

thanks for sharing this information. http://www.onlinepromotionuae.ae

Thanks for sharing nice information....

Mobile App Development Company in Virginia

Nice post.. Thank you for sharing.. Dell Printer Support Number UK provides you technical support for all the issues you face in a brother printer. By calling here you will get to consult our expert technicians who will instruct you the ways to fix the problem. If you need any other technical support for printer like Epson Printer Support Number UK, Lexmark Printer Help Number UK, Brother Printer Support Number UK

I like this post Just call us on 0800-014-8577(toll free) to get quickly Samsung Support for Samsung Printer Setup or Samsung Printer Drivers problem,Samsung printer support,Samsung printer customer service, Samsung Printer Support, Samsung Printer Help and troubleshooting issues. Our team is always ready to help you.

Very nice post. When technical issues come about in your Dell printer get connected with the tech experts at Dell Printer Phone Number UK and they are always ready to serve you with the best solution.

Please fill out all the fields.

*
*