Google-bomber desarmeras och länkstrategier omvärderas

Som du säkert redan har läst om så har Google sett till att det inte går att manipulera sökresultaten lika lätt längre.

Nikke Index skriver mer om det:

Under mer än två år har Vita Husets sida om George W Bush, till stor glädje för många, legat etta när man har sökt på Google efter de två orden [miserable failure]. Så icke längre. Anledningen var att hundra tusentals webbsidor länkade till sidan med de två orden i länktexten. Men så icke längre. Härom dagen satte Google stopp för denna typ av länkkampanjer, som har gått under termen Google-bomber.

Den förändring som gjort är troligen denna:

  1. Söktermen måste faktiskt nämnas på sidan som ska placera sig i sökresultaten.
    (textsträngen [miserable failure] nämns ingenstans på whitehouse.gov)
  2. Sajten som sidan finns på bör ha interna länkar som innehåller termen som söks.

Nikke fortsätter att i ett annat inlägg att reda ut vad detta har för effekt på sökoptimeringsarbete generellt sett.

Nu måste sökoptimeringsföretagen se till att utföra ett bättre arbete på själva webbplatsen. Det räcker inte längre att lägga upp mängder av söktermer i kataloger och länkfarmar. Rena spam-aktioner kommer troligtsvis också försvåras avsevärt.

En annan nyhet är att andra stora webbplatser nu ser över sina länkstrategier. Wikipedia beslutar att lägga in nofollow-attribut på alla externa länkar. Detta så att sökmotorerna inte ska lägga så stor vikt vid dem i rankningen. Den svenska katalogen Sunet följer i samma spår.

Förhoppningsvis kommer dessa sammansatta förändringar leda till ett roligare klimat inom sökoptimeringsbranshen, där kvalitet och bra innehåll på själva webbplatserna faktiskt lönar sig.

Mer läsning:
googlewebmastercentral.blogspot.com/
www.mattcutts.com/blog/algorithm-to-reduce-googlebomb-impact/
seoblackhat.com/2007/01/28/google-bomb-update/

 

Comments

I like these new ideas. Thanks for sharing this information with us.

avg antivirus support Number

Thanks for sharing this information with us.I like these new ideas. http://www.onlinepromotionuae.ae

Nice information.Thanks for sharing...

Web Designing Company in San Jose

Very nice post shared here. Thanks

Best Dentist in Gurgaon

Thank you very nice thought shared with us. Thanks

hp printer helpline number

epson printer helpline number

I am really enjoying reading your well written articles. Canon Printer Customer Care Number UK

Want to get instant help of expert technician to solve your HP printer tech issues then you don’t need to be worried just give a ring at our toll free number +44-800-098-8371 HP printer support number UK and our tech expert will give you best solution of your printer tech issues.

If you want to debug all tech error of HP multi function laser printer within round the clock services then contact our tech expert by one phone call @ 0800-098-8371 HP printer help number UK and our tech expert will let you know exact solution of your printer tech error as quick as possible.

If your Epson printer is not following the command given by you and due to which you are facing some problems then you don’t need to be panic just make a call @ 0800-098-8371 Epson printer help number UK and our tech expert will be able to suggest you best and easiest solution of your printer tech issues as fast as possible.

If your Epson printer technical complication puts you in such situation where you immediately require an expert support then you can get our tech expert assist by one dial only @ 0800-098-8371 Epson printer phone number UK and our technical expert will be able to recommend you simple and quick solution of your printer technical issues.

Nice article, I like reading this kind of article, Keep sharing.

Best Dentist in Delhi

Google is getting smarter day by day. Thanks for sharing this info. Dentist near me

At Cosmodent dental clinic Delhi you can opt for dental veneer, teeth whitening, dental laminates, dental implants and laser gum depigmentation and a host of other oral healthcare treatments to achieve that perfect smile that you crave for.

Rajkumar's Dentistry in Coimbatore was incepted in the year 1994 with a vision to serve our beloved Patients with utmost dental care solutions in achieving that splendid happy smile.

People are often misinformed about dental braces. As most of the people become more conscious about their looks around puberty, that’s usually the time they commit to get braces. But you don’t necessarily need to be a young adult to induce fitted with braces. you'll be able to get corrective treatment for your teeth as an adult additionally. the sole reason that dentists recommend braces at an early age is because you would like strong teeth and gums are ready to be fitted with braces.

Braces work by moving your teeth in an exceedingly certain direction by putting pressure on them. Therefore your gums must be strong enough to resist that pressure. Before you get braces, you would like to induce a radical checkup done by an honest orthodontist. That way you may get a correct review of your oral health and know if your teeth can withstand braces.

The decision of getting braces is best smitten the assistance of an expert orthodontist. a normal dentist could also be ready to fix you up with braces, but their knowledge on the topic won’t be as thorough as that of an orthodontist. An orthodontist has comprehensive training that permits them to cope with problems with the jawbone and dental movement. Therefore we'd always recommend that you just go an orthodontist to cope with your alignment issues.

Aledentz Dental Clinic provides a different services like Dental Implants, Root Canal Treatment, Crown and Bridge, Orthodontic Treatment, Gum surgeries etc. Contact Dr. Ali Murtuza at 08376886885/07860925143 Visit: http://www.aledentz.com/"> http://www.aledentz.com/

Best Dental Clinic in Dwarka

Please fill out all the fields.

*
*