Nytt företag, nytt namn

Vi har nu inte uppdaterat bloggen på en månad vilket inte är så vanligt. Detta beror på att vi varit upptagna med våra kundprojekt samt även strukturerat om vårt företag.

Sedan november månad är vi ett aktiebolag och det känns fantastiskt spännande. Vi har legat lite lågt med detta för att vi har fått göra en del namnändringar.

Det första förslaget vi skickade till Bolagsverket var Code Odyssey AB, men detta kunde inte godkännas av myndigheten, pga av en namnkonflikt.

Så vi brainstormade i en vecka för att komma på ett nytt namn, och till slut bestämde vi oss för Nodestar AB. På vår nya domän finns det inte mycket än, men det ska bli roligt att bygga upp den nya hemsidan. Här kommer vi presentera alla projekt som vi jobbar med och presentera våra tjänster.

Vad händer då med Code Odyssey undrar säkert någon? Bloggen på denna domän kommer köra på precis som vanligt och leverera utvecklingsartiklar, tips och nyheter till webbintresserade utvecklare.

Comments

Kul med aktiebolag och ett nytt företagsnamn! Ska bli intressant att se det nya som ni för in. Jag skulle gärna se en portfolio med ert jobb och era klienter t.ex. :)
Tack Martin! Vi ska definitivt försöka få till en portfolio så snart som möjligt. Vi behöver även logga, webbdesign, visitkort med mera så det är en del att fixa med. Men verkligen roligt att planera allt från grunden. En av våra målsättningar med det nya företaget är att vi vill försöka göra något för miljön inom vårat område. Försöka påverka våra kunder att göra miljövänliga val i största mån och jobba för ett hållbart samhälle. Så det ska bli kul att tänka ut en strategi för detta.
Låter bra med ett hållbart samhälle, den nye landshövdingen Göran Bengtsson(har bott på Blåsut) gläds säkert när företagarna tänker som ni gör. Lycka till!
Låter bra. Fortsätt skriv användbara code-snippets i c# bara ;)
Ing-Britt: Jo att ta miljöansvar borde alla företag (och privatpersoner) tänka på och något vi ser som väldigt viktigt. Det sägs att IT-industrin är lika stor miljöbov som flygindustrin (Läs mer här: http://computersweden.idg.se/2.2683/1.105677) så det finns mycket att göra inom vårt område. Peter: Självklart kommer vi köra på med c#-snippets. Kul att det uppskattas.

thanks for new post. http://www.onlinepromotionuae.ae

Thanks a lot for your guidance and sharing information.

eCommerce Web Development Company

Sounds good to a sustainable society , the new governor rejoices safely when entrepreneurs think like you do. Good luck! . Andaman Tour Packages

Superbly written article, if only all bloggers offered the same content as you, the internet would be a far better place.

Acer Customer Care Number UK

Acer Computer Help Number UK

Acer Computer Support Number UK

Acer Contact Number UK

Great Post.. Samsung Printers support

Good information, thanks for sharing.

http://www.tollfree-help-number.com/norton-antivirus.php

Are you looking for Kaspersky customer Support, then call at Kaspersky support Number UK (44)-800-041-8330 and get instant Kaspersky Support by dialing Kaspersky helpline Number.

great post. Bullguard Helpline Number UK

Please fill out all the fields.

*
*