Uppdatering 10920 av AJAX Control Toolkit

Uppdatering 10920 av AJAX Control Toolkit släpptes för lite mer än en vecka sen. Har installerat den på ett eget projekt idag och allt verkar fungera bra.

Uppdateringen innehåller inga ändringar som förstör gammal funktionalitet utan bjuder istället på många buggfixar. Man behöver inte modifiera Web.Config på något sätt utan det är bara att byta ut AjaxControlToolkit.dll mot den nyare versionen. Filerna finns att ladda ner på CodePlex.

Shawn Burke skriver mer om uppdateringen.

Delay's blog går in lite djupare och berättar även att man hade planerat att inkludera ett förbättrat ramverk för testning. Man hann dock inte med att få klart det i tid utan beslutade sig för att skjuta på det till framtiden. Något att se fram emot till nästa uppdatering med andra ord.

Comments

great post. thanks for sharing post. http://www.onlinepromotionuae.ae

Thanks a lot for the great information.

eCommerce Web Development Company

Great information! Thanks for sharing with us.

hp printer support number epson printer support number

Great post. Thanks for sharing...

solar Power Systems in Agra

Great Post.. Thank You for sahring..Contacting technical experts at Kaspersky Customer care Number UK will help you in resolving all your technical issues in minutes. Call the experts anytime and you will surely get resolution for all types of issues you are facing in Kaspersky installed in your device.

yes man, its a very useful article. i tried it on my sites. its work. thank you so much

Microsoft Support Phone Number

Superbly written article, if only all bloggers offered the same content as you, the internet would be a far better place. We provide the best technical support for Avast Support Number UK & Avast Customer Care Number UK

we at Windows Phone Number UK provide the best support for Microsoft windows.

This is outstanding and great post! i really like it.thank you so much. Brother printer support

Please fill out all the fields.

*
*